In het laatste uur van 2019 een goed moment om terug te kijken.

Sinds dit jaar heeft de Schaakschool na zoveel jaren eindelijk een eigen locatie: de Batjanzaal !

Echt fantastisch om de Batjanzaal dit jaar te mogen uitbouwen samen met het hele team tot wat het nu is. En natuurlijk wat het nog verder kan worden.
Een centrum voor de buurt met schaken, culturele en maatschappelijke activiteiten.

We hebben veel in en vanuit de Batjanzaal kunnen en mogen organiseren.

Natuurlijk schaken. Naschools schaken in de Batjanzaal en op de scholen. De talentengroep met jonge toppers. De Chesssleague schaaktoernooien.

Verder voor kinderen bijvoorbeeld naschoolse creatieve activiteiten met bijvoorbeeld knutselen, kleding maken, muziek, zingen, gamen en kindertoneel. En weer veel vakantiekampen.

Voor volwassenen ook schaken en schaaktoernooien. Er zijn veel activiteiten geweest zoals film, filosofie, iftaravonden, er is een schitterend mooie keuken gekomen die de activiteiten ondersteunt.
Veel participatie activiteiten, ook ’s morgens.

En velen hebben gebruik van de zaal gemaakt. Zoals bijvoorbeeld het Leerorkest, Philharmonisch orkest, Fahm instituut, toneelvereniging de Tijger, diverse schaakverenigingen met toernooien, Argentina Folklorica, Eigen Haard en Wijkkunde om er maar te noemen.

En volgend jaar willen we nog veel meer organiseren zoals maatschappelijke participatie ochtenden, een buurtrestaurant, filmavonden en meer. We willen licht en geluid installeren.
En nog veel meer verbeteren.

Vanuit deze plek wil ik iedereen heel erg hartelijk bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt met vertrouwen en steun.
Natuurlijk vrijwilligers, de professionals, het bestuur en voor de steun bijvoorbeeld stadsdeel, fondsen en particulieren die hebben geholpen of gesteund.
Echt fantastisch !

De droom gaat verder in 2020 !

We maken er een mooi jaar van met nog meer activiteiten en mogelijkheden voor de buurt.

Een fantastisch nieuwjaar en ongelooflijk bedankt !

Batjanzaal www.batjanzaal.nl